28. sept 2010

Külalisesinemine nr. 23 ehk täna miksime glämmi ja casuali

Vt. ka Estonglish.

Glämmiga esineb kunstnikeduo Zuuluis & Ideala:



Puhas, stiilne, võrratu. Kommentaarid on üleliigsed - ega vist ükski teine pilt bläägis nii hästi roiskumise tumedat ilu ei kehasta. Sulaselge glamuur ja diskursus, nagu mäletatavasti armastatakse öelda siin. Tänan kaastöö eest ja kummardan maani!

Casual'i seevastu pakub Yours Truly. Hiljaaegu nägin esimest korda elus lähedalt prussakat. Oma köögis! Äärmiselt harras hetk. Saan aru, et üldrahvaliku tarkuse järgi on asjad väga halvasti. Aga ma nüüd ei tea - enne olid vaaraosipelgad. Prussakatega ei saa vähemasti seda juhtuda, et hakkad saia sööma ja alles hiljem selgub, et seal sees elatakse. Eks ju?

Mõni kahepalgelisem lugeja tunneb siinkohal vahest ka kahjurõõmu: said nüüd, blägard! Õõnesta veel ühiskondlikult aktsepteeritud köögikuvandit! Tõsi ta on, esimese hooga lõin minagi verest välja ja kartsin, et universum on asunud kättemaksuretkele. Õige pea aga rahunesin ja mõistsin: asi on hoopis selles, et viimasel ajal on minu uurijapilk olnud suunatud nõukogude perioodile. Universum mitte ei protesteeri, vaid kohandub ja muganeb. Küllap hakkab minu hruštšovkakööki varsti ilmuma ka sinist piima, ungari kanu, marmelaadi "Kosmos", poslamaslat ja muid suupäraseid palu lähiminevikust. Stay tuned!

4 kommentaari:

  1. Aga miks surnud prussakast pilti ei ole? SA JU TAPSID TA IKKA ÄRA, MITTE EI LASKNUD RAHUS SIGIMA MINNA, EKS!?

    Ja glamuurne banaan on kõige parem banaan. Justkui ahjubanaan, ainult et omas mahlas.

    VastaKustuta
  2. Mh, miks? Mingi sigimisfoob oled vä?

    (No tegelikult sai jumalaloomake tõesti tapetud, kuigi minu, vaid herr Mülleri käe läbi. Nad olid lihtsalt üksteisele lähemal.)

    VastaKustuta
  3. muhhahhaa.
    võrratu!
    see juustu- & taani peedi post oli hea.
    see tyhja kylmiq oma oli ka!
    ning need teised, nagu pärlid seanahast toosis!
    rõõm, et kirjandus ning stiil on jõudnud kõigi toitumislembide hulka!

    VastaKustuta
  4. Mulle meenus süvaglamuurist möödavaadates, et kunagi ammu oli "Reislie Sinuga"-s mingi nõme punase pintsakuga tüüp ja ta küsis naistelt, mis teile seostub banaanikobaraga. Naised vastasid suvalt: a la lõbus ahvipoiss (ogaad). Ja siis mees lõpuks ütles, et minumeelest on se küll seksikuse sümbol.

    VastaKustuta