13. okt 2010

Picture is unrelated

Ei ole mõtet võltse lootusi üles kütta - tänane pildimaterjal ei pärine sugugi mitte köögist. Jah, hea lugeja, teinekord heldib minugi kalestunud süda, minus tekib tahtmine heita eneselt rõivad, joosta alasti mööda tänavaid ning üleüldse sülitada kõigile kivistunud normidele! Köögiblogi? Tühja sellest! Tühja neist väiklastest žanripiiridest! Kui on ilus sügispäev, päike paistab, puhub mahe briis, sa uitad mööda metsa, jääd alatasa juukseidpidi võssa kinni ja äkki märkad...



...kas tõepoolest hallitanud sitt?

Selline tähenduste kuhjumine! No kuidas sa siis ei võta seda vaikelu aparaadiga üles ega riputa pilti bläägi!

Ühed kollased täpid olid ka:



Usun ja loodan: kellel on tõeline poeedihing, andestab mulle selle kõrvalekaldumise. Kannatust! Juba õige varsti eksponeerime kvaliteetsemat, ausalt žanripiiridesse mahtuvat kaastööd tublidelt korrespondentidelt.

P.S. Et kõik klaar oleks, siis päike paistis ja briis puhus muidugi metsast väljas. Puude vahel sellist jama ei olnud. Ma kohe ei salli, kui lüürilise meeleolu timmimise eesmärgil loogikaga vastuollu minnakse ja fakte ähmastatakse. Õudselt nõme komme. Uh.

4 kommentaari:

  1. Hea, et sisse ei astunud :) Oleks kauni vaikelu veel äragi rikkunud.

    VastaKustuta
  2. Võeh, tõepoolest. Sama hea kui mudase saapaga keset natüürmordi puuviljavaagnat astuda, kas pole?

    VastaKustuta
  3. Ja ei maksa unustada, et ka see ON olnud söök st tegu on siiski toidu imepärase muundumisega (kaunis looduslikuga muuseas).

    VastaKustuta
  4. oijah, loogiliste vastuolude vallast meenus kohe meteoroloogiline kirjandusklassika:

    "Öises taevas ujub kuu, sajab lund ja puhub tuul."

    VastaKustuta