17. apr 2011

Külalisesinemine nr. 48 ehk Project Greenhouse

Poliitiliselt väga ebakorrektne moraal: kommentaariumites undamine tasub ära! Alandliku, ent tungiva palve peale saatis kaastöö tavainimene, kes hiljaaegu kirjeldas ütlemata kaasakiskuvalt riknenud jäätmetest alkoholi valmistamist, ptüi, veinitegu kodusel teel. Nagu igaüks isegi võib arvata, on see harukordselt lihtne, säästab palju raha ja närve ning on auks ja rõõmuks igale perenaisele. NOT.

Pildid kujutavad esialgu siiski üksnes veini kodusõjakat toormaterjali. "Võitlusvälja laienemine keldrisse. Õunamahlas kasvab homunculus":






Juba senise põhjal võib öelda, et eksperimenteeritakse uudsete tehnoloogiatega: minu ülikoolihariduse üks olulisemaid baasteadmisi on see, et homunkulust saab kasvatada ainult mära pärakus. Või oli see basilisk? Basiilik? Basiilika? Pagan, ei mäleta. Nojah, ega ma ju ise ei käinudki selles loengus.

Muidugi jääme lootma pilte edasistest arengutest. Juttu oli pidevalt eralduvast roosast vahust. Võib-olla karjub veinipudel ka "umbluu, umbluu"? Jah, ehk tulekski siinkohal soovitada hoopis videoülesvõtet. Ma mõtlen, et plahvatuse täpset hetke ei pruugi ju olla lihtne tabada.

1 kommentaar:

  1. Hõhhõõ!
    Pole küll kena siin ilkuda, aga ei saan'd mitte vaiki olla - hiljuti lugesin ühe tubli perenaise blogi, kes oli oma kanasalatile värsket basiilikat puistanud. Arutamata selle salati võimalikke maitseomadusi pärast säherdust arhitektuurivandalistlikku akti, juhiksin tähelepanu pigem sellele, et kui proual toidutegu se's mõttes ei feilinud, et bläägi pääseda, siis oma blogisissekande vormistamisel feilis ta ikka korralikult, nii et kuna tegu oli toiduteoga JA feilimisega, siis valdas mind äraütlemata soe ja armas äratundmisrõõm. Nõndapalju siis basiliski aanusest.

    VastaKustuta