24. veebr 2011

Külalisesinemine nr. 41 ehk voodi on kodusõda

No kui sellise pealkirjaga ka klikke ei saa, siis ma ei tea, millega üldse saab. Aga minu motivatsioon ei ole loomulikult nii madal, kirjeldan lihtsalt asju nii, nagu nad on. Juba ühes eelmises postituses oli juttu sellest, kuidas mõne jaoks võib köögi aset täita ka ase (I'll be damned if this isn't a precious pun), ning nüüd on kaastööline Made Luiga ZA/UM-ist selle kohta saatnud ka ohtralt fototõestust.













Seda jah, et... Ma ei olegi nüüd päris kindel, mis asja meile ses sängis õieti eksponeeritakse. Paistab nagu kondi moodi. Aga samas mõnel pildil paistab ka purukoogi moodi. Jõhvika-purukoogi moodi, kui täpne olla. Igatahes tuletab see meelde ilusat juhtumit, mil keegi koduloom oli minu voodisse istutanud viinamarja. Selgus, et see tõepoolest muutub aja jooksul rosinaks. Kes oleks arvanud?

Kommenteeriksin veel, aga pean minema ja oma nunnumeetri näidu aktseptaabliks põrutama. Küüniline blägard ei saa ju enesele lubada, et hakkab taksikoera pilte nähes kontrollimatult vigisema ja küüntega maad kraapima. Ei-ei. Koerad ajavad karva. Ja hauguvad. Ja üldse. Täna ei ole nunnutamise päev, täna on peaväljakul tankiga sõitmise päev! Kah nagu omamoodi kodusõda. Palju õnne!

2 kommentaari:

  1. Sõjakorrespondent täiendab: tegemist on suurepärase kondiga Kaubamaja toidupoe muidu nii kallist, kuid vahel üllatusi pakkuvast valikust. See on koodikogu, maksab vanas rahas 25 kilost ja sisaldab tavaliselt kolme koodijuppi ohtra lihaga. Soovitan kõigile. Boonusena üdikont - millega mitte karvu ajav taks parasjagu voodis hea maitsta laseb.

    VastaKustuta
  2. loomad elutoas ;)

    VastaKustuta