19. mai 2011

Külalisesinemine nr. 54 ehk jumal küll, mis asi see on?

"[V]äljendan oma toetust teie blogile järgnevate piltidega," kirjutab oma lakoonilises kaaskirjas uus korrespondent Adrenaliina. Ta alustab mõnevõrra tavapärasemate motiividega, kuigi tuleb tõdeda, et pipar on eksponeeritud väga kunstipäraselt:





Sellele aga järgneb tõesti võimas seeria hoidistest:







Ma ei... Tähendab. Esimeses purgis on maasikad. On ju? Veidi luitunud, veidi lömmivajunud, kuid ikkagi maasikad. Teise purgi kohta ma ei ole enam kindel. Tundub nagu näiteks searasv. Searasvaga sisse tehtud kukeseened? Oasupp? Miks mitte. Aga sellest, mis kolmandal pildil toimub, ei saa ma üldse aru. Kas see on mingisugune organ piirituses? Väärastunud loode? Leidlik salaalkoholi valmistamise seadeldis? Arenev homunkulus? Vene-Saksa gaasitoru? Miks kõigil anumatel mingi teine anum tagurpidi peas on? Kas tegu on satanistide salakambriga?

Tõsi, on tulnud ka veidi maisem pakkumine "hiiglaslik ülalt alla kasvav hallitusekork". Ent olgu kuidas on, igatahes minu hruštšovkakeldrist niisuguseid asju ei leia. Sisse kolides ootas mind seal küll pool Žigulid (autot, mitte õlut), aga ei midagi säherdust. Kirevase päralt! Missuguse triptühhoni need kolm kaadrit moodustaksid! Adrenaliina, palav käepigistus ja tere tulemast meie sekka!

4 kommentaari:

  1. selle viimase võiks mingi erootilise alateemaga kunstinäitusele esitada :D

    VastaKustuta
  2. Blogiomanik on ilmselgesti mõjutatud Joomahullu peategelase organikäsitlusest... see näitab, et kirjandus ei jäta puutumata ka kõige andekamaid meie hulgast. Ent pildid on muidugi priimad - selliseid hoidiseid juba ei lavasta!

    VastaKustuta
  3. Arvasin siiani, et küündin oma köögisaavutustega siinse blogi tublile keskmisele tasemele (ajuti seda isegi ületades), aga viimane pildiseeria lõi tõesti pahviks. Kahe viimase tulemuseni jõuavad ikkagi ainult profid, aastatepikkuse harjutamise tulemusena. Müts maha.

    VastaKustuta
  4. Aijah!!
    Kreatuur pildil 1 on ju sama asi, mis mul eila kapi tagant välja tuli!!!
    Oi loodust ja ta lõppematuid imetegusid!!

    VastaKustuta