26. märts 2011

Lemmik

Sol tõstatas eelmise postituse kommentaariumis küsimuse Jänku-Jussi potentsiaalselt taimsetest viineritest. Vt. ka ajakirjanduslikku käsitlust lastele suunatud lihatoodetest. See meenutas, et mul on tallel üks asjakohane pilt - noh, kas just asjakohane, aga igatahes mingit eeslisilda pidi seostatav. NII kodusõjateemaline KUI sõnamänguline tänavakunst:



Autor (mulle) teadmata.

4 kommentaari:

  1. Lapsepõlves Doktor Dolittle seiklusi lugedes tekkis mul samasuguseid moraalseid küsimärke. Dr. D oskas loomade keelt, elas koos loomadega ja ta pereliikmeteks ning igapäevasteks lauasistujateks olid part, siga jt.lihaloomad. Samas vitsutas lugupeetud dr. igapäevaselt seakarbonaadi,biifsteeki, peekonit jt. inglise köögi hõrgutisi.
    Minu lapseajusse tekkis ebamugav tunne, aga ma ei saanud aru, MIS täpselt valesti on...

    VastaKustuta
  2. Aga doktori- ja lastevorst?

    VastaKustuta
  3. Nojah. Hirvevorst, põdravorst, lastevorst...

    VastaKustuta
  4. Sellest, kuidas inimestele ei meeldi, kui nende toit neile silma vaatab, või nendega suhtlema kipub on kirjutanud ka Douglas Adams. Kusjuures see "Dish of the Day" nime kandnud tegelaskuju Universumi lõpu restoranis põhineb paaril kanal, kellega Adams koos ühes paadis naabersaarelt Komodole sõitis. Siiski Willendorfi jänese ma sõin pärast pildistamist ikkagi ära, kuna ta silmad olid mu enda lõigatud; jumal ju ometigi võib oma lapsukesi ise õgida...

    VastaKustuta