27. dets 2015

Mochipallid, ehk ilmsed hiina klimbid

Palliteema jätkuks - ma ostsin need Fired ROund Glutenid ära, aga maitsmiseni ei jõudnud kuna viisin need jõulupeole snäkiks ja seal need salapäraselt haihtusid. Ilmselt mõni wheatard sokutas silma alt ära.
Igatahes seekord otsustasin ma oma hiinapoe lemmiksnäkki ise teha proovida. Pildi peal näevad need välja sellised: rohelised (või värvilised) vintsked riisipallid, mille sees on oamoos.


Minu saavutus nägi natuke teistmoodi välja. Kõigepealt kõrvetasin ma näpud ära, sest glutinoosne riisijahu segades veega ja kuumutades mikrolaineahjus annab sellise salakavala liimja taigna. Põhimõtteliselt, kujuta ette kui tore on hiiglaslikku tatikolli ümber tillukese kakajunni vormida (sest just päkapikukaka moodi see oamoos külmutatuna välja näeb). Tadaa! Eksoleju nunnud klimbid. Kardemoniga klimbid, jõuluteemalised. Pühendan Killule, kes ütles et ta ei oska putru keeta aga võib teha ühe toreda klimbi.


1 kommentaar:

  1. Ma tänan!

    Boonuseks on veel kindlasti see, et jääb kenasti kõhtu kinni nii kolmeks päevaks.

    VastaKustuta