
Kõrgem klass, kas pole? Või - millega üldse on tegemist? Seekord liikugem selguse huvides suurelt plaanilt üldplaanile:

Tõepoolest. Kõige pesuehtsam kartulikeedupott kõige pesuehtsamate kartulitega. Kes oleks arvanud, et ka selle meie kodudes populaarse köögivilja traditsioonilist, kollast värvi sordid võivad õige käitlemise korral omandada suursuguse roosaka tooni? Imetlegem seda taas lähemalt:

Seekord pööraku hea vaatleja tähelepanu ka koduselt kohvikarva nirele kastrulipõhjas, mis annab viimase lihvi kujutatud natüürmordile. (Termin on, tõsi, ebatäpne - surma asemel võidutseb pildile püütud situatsioonis ilmselgelt elu, vohav ja pidurdamatu.) Muidugi on siin tegu juba meistriklassi saavutusega ja näiteks mina oma tagasihoidlikus köögis sellisele tasemele jõuda niipea veel ei looda. Olgu see lihtsalt meile kõigile motivatsiooniks.
Oo, aga retsept? Kus on retsept? Ah?
VastaKustuta[tead küll, nagu noored hiphopparid, kes tõmbavad kapuutsi pähe, löövad rusikaga rinnale ja ühmavad tunnustavalt: "Retsept!"]
Ja siis ma tahaks piimanaha retsepti Julia Kristeva moodi, tänan, palun.