Ei. See kõik on pettus, montaaž, digitöötlus. Kibe reaalsus on selline: köök on jälk koht, kus asjad lähevad mädanema, liisuvad, hallitavad, kattuvad paksu rääsunud rasvakorraga ja näevad ülepea igatepidi äärmiselt ebaesteetilised välja. Seda rasket, ebameeldivat tõde asungi nüüd järk-järgult paljastama, tuues avalikkuse ette kõik võikad köögidetailid. Loodagu köögist korrektne kuvand! Muidugi ei ole sellega alustamiseks paremat päeva naistepäevast. Rosa Luxemburg, Clara Zetkin ja Liis Tappo-Treial seisavad minu seljataga. Kuule ja kuula, oo maailm!
Alustagem mahedalt, et mitte heidutada kogenematut, meediast pimestatud lugejat. Esimene objekt on hakkliha-jahukaste seentega, eksponeeritud mittemidagiütlevas poolläbipaistvas plastist säilituskausis. Taamal mustad nõud:

Ebaühtlase konsistentsiga tükiline hallikaspruun mass. On ju vastik? Vaatame lähemalt:

Ei läinud paremaks. Mõtelge selle üle! Seniks aga väike eelvaade sellest, mida see blogi edaspidi teieni toob:

Õun. Vist. Või sibul? Mandariin ei paista olevat. Aga kurat teda teab. Jaa...
Köögi jäledusest rääkides ei maksa ära unustada, et seal asub ka solgipang, mille tühjendamist vähemalt minu majapidamises vahel nädalaid edasi lükatakse. Teisisõnu, "sooja ja hubase" köögi ühes sopis leiab aset pidev kontsentreeritud roiskumine. Vaglad, ahoi!
VastaKustutaMulle näib tomatina.
VastaKustuta